Vælg en side

Om podie.dk

Podie.dk er en del af snedkervirksomheden Rebuildit Aps. Rebuildit Aps driver samtidig møbelbrandet Dayly Furniture.

Rebuildit har igennem mange år specialiseret sig i inventar produktion, til udstillinger, butikker og showrooms. Derfor er vi specialister i at lave display løsninger til alle formål.

Rebuildit er et moderne snedkeri, med stort set alt i egenproduktion. Vi har egen cnc center, og vi sprøjtemaler i vores egen maler afdeling. Og på den måde kan vi sikre at kvaliteten og den aftalte tid bliver overholdt hver gang.

Efter at vi i mange år har produceret podier i alle mulige størrelser og faconer, på bestilling til vores kunder, har vi valgt at lave podie.dk som en platform hvor man kan bestille netop de podier man står og mangler til sit showroom, event, messe eller butik.

Vi har valgt at køre med 4 forskellige standart typer podier, med hver 16 standart størrelser, som kan bestilles direkte her på siden. Det er hvad vi mener dækker de mest basale behov inden for denne verden.

Formålet med de standarter vi har sat, er for at kunne levere top kvalitet til meget rimelige priser.

Vi er selvfølgelig klar på at løse alle opgaver i måtte have inden for udstilling og display verdenen, intet er for småt, og intet er for stort. Ring endelig til os, og få en snak om mulighederne.

Velkommen hos podie.dk

KONTAKT

Podie.dk
Rebuildit ApS
Værkstedsvej 8, 6000 Kolding

Telefon: +45 5191 6425
Email: info@podie.dk

CVR: 38999664

0
Indkøbskurv